Blue Box heren instappers Blauw

UjkrKjdiRu
Blue Box heren instappers Blauw

Blue Box heren instappers

Blue Box heren instappers voorzien van een bovenwerk en een voering van textiel. Met zomerse print!

Blue Box heren instappers BlauwBlue Box heren instappers BlauwBlue Box heren instappers BlauwBlue Box heren instappers BlauwBlue Box heren instappers BlauwBlue Box heren instappers Blauw
Hush Puppies leren heren veterschoenen Beige
Menu
Zoeken
Help Center
Terug naar Etsy
Help Center Terug naar Etsy

Artikelen in deze sectie

Als je een domein op Pattern geregistreerd hebt, kan je dit handmatig vernieuwen, of je aanmelden voor automatisch vernieuwen. Je kunt je domein alleen automatisch vernieuwen als de verloopdatum meer dan 60 dagen in de toekomst ligt .

Als je domein binnen 60 dagen verloopt, kan je dit in je Pattern dashboard handmatig vernieuwen.

Automatisch vernieuwen

Om je domein consistent te houden en te zorgen dat er geen onderbreking in de dienstverlening komt raden we je automatisch vernieuwen aan.

Automatisch vernieuwen aanzetten doe je zo:

Je kunt automatisch vernieuwen uitzetten wanneer je wilt, door bovenstaande instructies opnieuw te volgen. Klik op en bevestig je aanpassingen.

Aanvullende informatie voor automatisch vernieuwen

Handmatig vernieuwen

Als je ervoor kiest om handmatig je domein te vernieuwen, zullen Etsy en OpenSRS, onze domein-provider, je via e-mails herinneren aan de naderende verloopdatum. Kosten voor het vernieuwen verschijnen op je volgende Etsy factuur. Lees hier meer over kosten voor Pattern .

.

Om handmatig je domein te vernieuwen doe je het volgende:

Naast de prijs voor het vernieuwen van je domein, laten we ook zien hoeveel het kost om je privacy-bescherming te vernieuwen (als je deze aan hebt staan).

Je kan WHOIS bescherming uitzetten door het vinkje naast uit te zetten. Vergeet niet dat zonder privacybescherming je contactgegevens aan de openbare WHOIS database toegevoegd zullen worden. Het gaat dan om je telefoonnummer, e-mailadres en/of postadres. Lees hier meer over WHOIS privacy bescherming .

Als je je domein automatisch wilt vernieuwen, vink je aan.

Je domein vernieuwt zichzelf dan elk jaar, nadat je domein verloopt, onafhankelijk van de lengte van je vernieuwingstijd. Je kunt de instellingen voor vernieuwen altijd aanpassen via je Pattern Dashboard .

Zodra je je instellingen hebt aangegeven klik je op . Het kan tot 30 minuten duren voor die verandering op je dashboard te zien is. Zodra de pagina is bijgewerkt, zie je de nieuwe datum waarop je domein zal vernieuwen.

Etsy zal je 31 dagen voor de verloopdatum van je domein een e-mail sturen om je eraan te herinneren dat je moet vernieuwen. In onze e-mail melden we ook dat je e-mails van OpenSRS gaat krijgen. Tot je actie onderneemt kun je op de volgende momenten e-mails ontvangen:

Verlopen domeinen

Als je domein verloopt voordat dit vernieuwd wordt en je geen ander domein hebt gekoppeld, verwijst dit domein niet meer naar je Pattern site. Je domeinnaam wordt teruggezet naar JouwEtsyShopnaam.patternbyetsy.com totdat je voor iets anders kiest.

Als je een ander domein aan je Pattern site hebt gekoppeld, blijft je site gekoppeld aan dat domein.

Als je op de verloopdatum je domein niet vernieuwd hebt, krijg je nog 40 dagen om dit te doen. Vergeet niet dat hier mogelijk extra kosten aan verbonden zijn.

Na 40 dagen heeft je domein nog een herstelperiode. De mogelijkheden voor herstel kunnen variëren. Klik hier voor meer info over het herstellen van je domein nadat het verlopen is.

Als je je bestaande domein niet meer kunt herstellen, moet je een nieuw domein registreren. Je eerder geregistreerde domein is mogelijk niet meer beschikbaar.

60 dagen voor de verloopdatum van je domein

Home Excel Kenniscentrum Excel Formules Afronden in Excel

Page content

Ik heb ook een hulpvraag gesteld aan de excel-hulplijn.nl . Misschien goed om op te slaan: www.excel-hulplijn.nl
Reactie
Fred Hirdes
1 Reactie
29 januari 2015

Hieronder de verschillende methoden in Excel voor het afronden van getallen.

AFRONDEN.BENEDEN Syntaxis: AFRONDEN.BENEDEN(getal, significantie) Rondt een getal naar beneden af op het dichtsbijzijnde significante veelvoud, aangegeven door het tweede argument in de formule. Als een van de argumenten een niet-numerieke waarde is, geeft AFRONDEN.BENEDEN de foutwaarde #WAARDE! als resultaat. Als getal positief is en significantie negatief, geeft AFRONDEN.BENEDEN de foutwaarde #GETAL! als resultaat. Als getal positief is, wordt een waarde naar beneden afgerond en komt deze dichterbij nul te liggen. Als getal negatief is, wordt een waarde naar beneden afgerond en komt deze verder van nul te liggen. Als getal een exact veelvoud is van significantie, wordt de waarde niet afgerond.

AFRONDEN.BENEDEN

Excel voorbeelden afronden beneden

AFRONDEN.BOVEN Syntaxis: AFRONDEN.BOVEN(getal, significantie) Rondt een getal naar boven af op het dichtsbijzijnde significante veelvoud, aangegeven door het tweede argument in de formule. Als een van de argumenten een niet-numerieke waarde is, geeft AFRONDEN.BOVEN de foutwaarde #WAARDE! als resultaat. Ongeacht of getal positief of negatief is, impliceert naar boven afronden altijd dat de resulterende waarde verder van nul komt te liggen. Als getal een exact veelvoud is van significantie, wordt de waarde niet afgerond. Als getal negatief is en significantie negatief is, wordt de waarde naar beneden afgerond, verder van nul af. Als getal negatief is en significantie positief is, wordt de waarde naar boven afgerond, in de richting van nul.

AFRONDEN.BOVEN

Excel voorbeelden afronden boven

Reactie

1 reactie op “ Afronden in Excel

Connecteer met 80.396 abonnees

Artikelnummer 1030320271400
Buitenmateriaal Textiel
Geslacht Heren
Kleur Blauw
Merk Blue Box
Sluiting Elastisch
Uitneembare zool Nee