Primigi Olivia Beige qGwumGaw

88yS8vcW4X
Primigi Olivia Beige
Type Sandalen
Ref. 152635
Seizoen Lente/Zomer
Land van fabricage Bulgarije
Constructie Gesoldeerd
Referentiemaat 29
Kleur Beige
Hakhoogte 2 cm
Voeringstof Leer
Bovenkant / Schacht Nubuck
Binnenzool Leer
Primigi Olivia Beige Primigi Olivia Beige Primigi Olivia Beige Primigi Olivia Beige Primigi Olivia Beige
Under Armour PRECISION X Sportschoenen

Direct contact

met een specialist uit uw regio (vrijblijvend en kosteloos)

Adidas Performance Marvel SpiderMan K Rood 75jKQo1f
2 dagen geleden Quadenoord 248
Nike Performance DRY Korte broeken
3 weken geleden Aanvraag voor HR-glas. Vervanging van huidige dubbel glas. …

Diverse glassoorten vergelijken? Vul dan het contactformulier in!

Enkel glas wordt veel toepast en is een goede basis voor iedere woning. Enkel glas bestaat uit één glaslaag en werkt dus weinig isolerend. Het voordeel is dat dit type glas erg voordelig is in de aanschaf. Daarnaast kan de ruit eenvoudig op maat gemaakt worden en is de montage snel klaar.
Bij veiligheidsglas wordt er tussen de glaslagen een speciaal soort folie aangebracht die ervoor zorgt dat er geen breuk in het glas kan ontstaan. Hoe meer lagen folie er tussen de glaslagen zijn aangebracht, hoe steviger het glas is. Draadglas is ook een soort veiligheidsglas, maar wordt bij elkaar gehouden door ingelegde draden.
Dubbel glas bestaat uit twee glaslagen die los van elkaar staan, de holle tussenruimte is gevuld met droge lucht. Dubbel glas wordt ook wel isolatieglas genoemd door de goede isolerende werking die het glas heeft. Het is belangrijk dat de randen goed zijn afgewerkt zodat de werking van de tussenruimte niet verloren gaat.
Isolatieglas bestaat uit meerdere glaslagen, wanneer u het heeft over driedubbel isolatieglas dan zijn dit drie glaslagen met twee holle tussenruimtes. Deze ruimtes zijn gevuld met een speciaal soort gas die in combinatie met de glaslagen zorgt voor een goede isolatie.
Consumenten kiezen tegenwoordig steeds vaker voor ramen in combinatie met kunststof. Kunststof is duurzaam, voordelig en haast onderhoudsvrij. Het is voldoende om tijdens het ramen lappen een doekje over het kunststof te halen, een speciale schoonmaakbeurt is niet nodig. Daarnaast gaat kunststof ruim 30 jaar mee.
Als u uw woning beter wilt isoleren, maar niet alle ruiten wilt vervangen dan zijn voorzetramen de ideale oplossing. Het voorzetraam kan eenvoudig aan uw huidige raam bevestigd worden. Op die manier profiteert u toch van de goede isolatie van uw woning, maar hoeft u niet alle ramen te vervangen.
Voor een gezond leefklimaat binnen uw woning is het belangrijk om uw woning goed te ventileren. Ventilatieroosters kunnen boven in een ruit geplaatst worden. Het voordeel hiervan is dat de ramen niet beslaan door de goede luchttoevoer.
U kunt om meerdere redenen ervoor kiezen om folie op uw ruiten aan te brengen. Folie op uw ruiten bezorgt u meer privacy maar biedt ook een goede isolatie. Folie is verkrijgbaar is verschillende stijlen en patronen, op die manier heeft het ook een decoratieve functie.
Als u een oude panden of kerken ziet, dan ziet u dat er vaak glas-in-lood wordt toegepast. Dit type glas zorgt voor een mooie uitstraling en geeft karakter aan het pand, daarom wordt dit type glas steeds vaker toegepast in nieuwbouw woningen. Op die manier krijgt een pand een karakteristieke uitstraling.

U bevindt zich hier: Glassoorten

Dutch
Nike Nike Roshe One Se Gs Grijs

Vooruit, op vakantie! Om u probleemloos naar uw ferry te brengen, bieden wij hier een kaart met de toegangsroute naar elke haven en persoonlijk reisadvies :

Inscheping

Passagiers zonder voertuig dienen uiterlijk een half uur voor vertrek van de ferry aanwezig te zijn, passagiers met een voertuig uiterlijk een uur van te voren. Op topdagen in vakantieperiodes kunt u beter het zekere voor het onzekere nemen en u uiterlijk anderhalf uur voor de inschepingtijd melden. Voor de terugreis geldt hetzelfde. Neem ruim de tijd om veilig naar de haven te rijden. De wegen in Corsica zijn zomers vaak overvol! Let op: checkt u niet later in dan aangegeven, aangezien anders niet gegarandeerd kan worden, dat u op de boot wordt toegelaten. Het is namelijk mogelijk dat de boot eventueel een half uur voor de aangegeven vertrektijd vertrekt. Bij aankomst in de haven van vertrek kunt u zich rechtstreeks melden op de parkeerplaats met uw ticket (tick-e-mail, SMS-Ticket, Tickefax, schermafdruk van uw reservering ...) om in te checken. U ontvangt dan uw instapkaart. Parkeer om veiligheidsredenen nooit binnen 50 meter afstand van het schip tijdens het inschepen en ontschepen (veiligheidszone). Controle: Identiteits- en ticketcontroles evenals controles op overeenstemming met de documenten kunnen te allen tijde in de havens of aan boord worden doorgevoerd. Het is daarom noodzakelijk dat u de volgende documenten bij zich heeft: bewijs dat u recht heeft op korting(en), geldig identiteitsdocument en uw ticket, voor het geval u in het bezit van een ticket bent. In overeenstemming met het ISPS-reglement (Internationale richtlijnen voor de veiligheid op schepen en in havens) kunnen te allen tijde in havens of aan boord identiteits- of ticketcontroles evenals controles op overeenstemming van de documenten worden doorgevoerd. Het is daarom noodzakelijk dat u de volgende documenten bij zich heeft: bewijs dat u recht heeft op korting(en), geldig identiteitsdocument en uw ticket, voor het geval u in het bezit van een ticket bent. Let op: Wij wijzen u erop dat het absoluut verboden is alle soorten wapens en gevaarlijke materialen, zoals explosieven, gas, benzine of andere ontvlambare substanties (zie algemene verkoopvoorwaarden) te transporteren. Deze objecten worden tijdens de veiligheidscontroles systematisch afgenomen zonder dat er een recht op vergoeding of vervanging bestaat.

Zoeken

U hebt al geboekt en wenst uw ticket uit te printen

Kansen keuzes voor bedrijven en consumenten

Index

© Autoriteit Consument Markt | Grijze Braend Riem 3500 Braend
| Privacy | Mads Nørgaard TJARVO Longsleeve
| Nike Cortez Basic Sl Ps Wit ELlVjRBWS
| Jack Jones JORPOP PLUS Poloshirt
| Sitemap
To top